fredag, april 1

Gardsgutta har kjøpt bobil
I de siste årene har Gardsgutta snakket mye om å kjøpe en bobil. Med en bobil så vil overnatting i forbindelse med diverse turren og sykkelritt gå som en lek. Ta Birken som eksempel, bobilen parkeres på stadion fredag kveld og på lørdag våkner man da opp rett ved starten.
Etter årets Birkebeinerrenn ble det virkelig fart i planene om bobil kjøp, da mafiasjefen havnet i bråk på sitt faste overnattingssted gjennom 24 år!!!! Mafiasjefen og Newfarm la seg i god tro ned på noen ledige madrasser på Samfunnshuset, men så utover kvelden kom det noen Oslo folk som mente at disse madrassene var reservert til deres løpere. Da sa Mafiasjefen tydelig ifra hvem de snakket med og at de kunne dra til hæl...!

På høsten så vil vi benytte bobilen til å komme på ski tidlig, typisk Sjusjøen eller Beitostølen. Med den nyinnkjøpte bobilen, så er vi veldig disponible i forhold til hvor det er snø.

Om sommeren vil diverse gardsgutter benytte bobilen som feriested. Dersom du ønsker å benytte bobilen i sommer, ta kontakt med Sprint som er "booking ansvarlig" for bobilen.

Så over til litt info om bilen:
Det er en Dethleffs 1984 modell, 2.4 l diesel, med 5 stk soveplasser. I brukbar teknisk stand... I dag har den typisk 80 talls look, men vil i løpet av kort tid få litt Gardsgutta farger på seg.

Første anledning bobilen vil bli benyttet i er SKarverennet, innkjøpet av bobilen vil også bli feiret på Skarven!!!

Ingen kommentarer: