fredag, april 9

N3 i helga - flopp eller fest?


(kommer Brumum til å bruke den grønne dressen på N3?)

FEST - helt klart. Ok, litt få deltagere, men vi har trua på nye Norefjell.
En liten gjeng med Gårdsgutter skal i helga innta Norefjell. Noen skal konkurrere, andre heie og noen bare sitte i baren. Vel, uansett ser det ut til å bli en etterlengtet helg med fint vær etter en laber påske. Sprint og Sten åpner hyttene sine (og for de som plutselig føler trangen til en helgetur på fjellet er det bare å komme) som ligger ca 2-3 km fra start, mål og afterski.

Av våre menn er Hulken og Sten de sterke kortene over fjellet. Hulken er opptatt av lamming fortida så det er noe usikkert om han rekker starten. Sten er derimot helt klar og er endelig restituert og sterkere enn før høydeoppholdet på kontinentet tidligere i vinter (RandoVM). Matti er småsyk og stiller kanskje, Ice stiller, Tumle stiller og ikke minst Brumun som har vært i stigende form hele vinteren. Bygutten har infiltrert Fatcampgutta og skal bo hos den splittede Gårdsgutten Bigmo. Bygutten er ubermotivert etter å ha gått glipp av Birken hvor han "bare skulle hente ny pers".

Sprint ga tydeligvis alt og litt mere enn det på Birken og er ikke klar for å gå. Rygg og forstrukket biceps er fortsatt ikke restituert og han slår seg derfor sammen med E72 (ikke E73 altså) som bar- og drikkeansvarlig. Mafaiasjefen tar også turen oppover som publikum og det ryktes at Rapid også skal være i området.

Ingen kommentarer: