tirsdag, mars 16

Birken 2010: Jevne dueller (2)

I pulje 1 har vi to mann; Matti og Juster. Begge forholdsvis nære å være i elitepulja, men sånn blei det ikke i år. Matti har lagt om treninga detta året og fulgt Hulkens treningsprogram slavisk. Birkentesten i Kanada og Ringkolløpet er gode indikatorer på at dette har fungert. På Gårdsguttas Birkentest i Kanada framsto Matti bunnsolid og gruste svogeren sin Juster med 2 minutter. Stilmessig er han Gårdsguttas Bauer. Det er allikevel noe mer rolig i blikket (noe som normalt kun er gifte menn forunt) til Matti enn tigerblikket han hadde før Birken i 2008, vi spør oss derfor om han er sulten nok? Finner han frem Rockytendensene fra to år tilbake blir han knallhard å slå. Juster har normalt vært ett hestehode foran svogeren, men er svært vanskelig å få tak på denne sesongen. Juster kan på en god dag bli farlig for gutta i pulja foran, men kan også slite med å slå svogeren i Rockymodus. Juster er årets outsider i ordets rette forstand, vi tipper han inn ett sted mellom 2.58 og 3.26.

En annen som kunne ha blandet seg inn her er Koss, men han stiller ikke! Hvis ikke Koss setter i gang med treninga igjen snart, vil xxl buksene snart blafre faretruende i vinden - vi sender et varsku! Det er flere som ikke stiller: Sten, en av våre spydspisser velger å prioritere randone i bortgjemte Hemsedal! Forøvrig synes Sten at Birken er et barneskirenn. Gurken orker ikke! Siggen satser langsiktig mot Birken 2013! Rode har blitt far igjen, Gratulerer! Pungen er vi usikre på? Det står en med nesten likt navn på startlista, er det en feil eller skal du sitte hjemme? Rapid har ikke henta dressen sin enda! Vi savner Rapid og håper han kan nedprioritere familien neste seong.

Men vi har flere sterke kort som stiller. Bygutten kommer i pulje 6, bedre form enn noen gang. I form etter Vasaloppet er også Mafiasjefen som kommer i pulja bak (7). Ice kommer i pulje 9 og Tumle i pulje 12. Ingen har vært mer systematiske enn Ice denne sesongen og ingen kommer til å ha bedre kontroll på puls, laktatnivå, stigningsprofil, kilometertid, barometertrykk, osv. Tumle har tenkt litt for mye agurk den siste tiden, men stiller. Rocky.

Neste innlegg: Juster kommer med smøretips på vegne av Gårdsgutta!

Ingen kommentarer: