mandag, mars 15

Birken 2010: Jevne dueller (1)Gårdsgutta har 5 mann i årets elitepulje; Hulken, Brumun, Sprint, Staff og E73. Vi spør oss selv, få dager før start, om 4 av disse egentlig går under betegnelsen eliteutøver..! Men nok om det. Vi husker alle dramaet som utspant seg i målområdet i 2008 utgaven av Birken. Sprint lurte en sliten og seierssikker E73 på oppløpet med "snik- og skremmetaktik". Redaksjonen spår en rekordtett duell mellom disse to og Brumun, med Staff som outsider. E73 har vært svært nøytral i årets sesong, redaksjonen ringte derfor E73 i barteland for å høre hvordan ståa er få dager før Birken.

"Jeg har trent bra. Kjøpte pulsklokke av Narjoren i høst og har registrert all trening. Liggi jevnt på 7 timer i uka med høy Rockyfaktor. Skal ha bedre kontroll på Sprint etter at han også har fått seg grønn dress. Time will show".

Sprint mener formen er laber, men har håp om å treffe formtoppen eksakt på dagen gjennom et gjennomtenkt og sirlig utformet treningsopplegg med innslag av meditasjon og selvhypnose. Han hadde i fjor flere jevne oppgjør med Fatcamperen Blafre. Men mens Blafre ser ut til å ha tatt enda ett steg frem, har Sprint tatt ett tilbake. Noe Birkebeinerluringen Brumun også ser ut til å ha gjort. Men etter lite flatterende bilder etter Hauern i år har Brumun visstnok fått motivasjonen tilbake (typisk ytre motivasjon). Staff har innført ny terminolgi denne sesongen og er ikke spesielt optimistisk på telefon mandag morgen. Staff, som ikke har fått meldt seg på, ringte sporenstreks sportsidioten Katta som i dag melder forfall og kjøpte startnummeret hans.
Hulken, som 99% sikkert kommer først av våre, kan vente i spenning på Birkebeiner stadion; Vi spår tiårets jevneste Gårdsgutta duell.

Vi tror ellers at gutta skal passe seg for en ustabil Juster som kan overaske fra pulje 1. Og hva med lunefulle Matti? Jevne dueller (2) kommer.

Ingen kommentarer: