lørdag, august 15

Møkka ritt..........


Sten Finnmark, Matti, Brumun, Tumle, Juster og Bygutten var å finne på startstreken på Drammens torg. Brumun og Matti greide vha. utpressingsmetoder å etteranmelde seg til pulje 1, Juster kommer 10min senere og skal etteranmelde seg og da har arrangørene tydeligvis fått nok av disse jævla bønda, Juster må derfor ta til takke med pulje 2!!!! Bygutten har enda mindre å slå i bordet med og blir plassert i pulje 3.
Gardsgutta var bra med i starten av rittet, Sten Finnmark kjører hardt og er å finne langt foran i feltet, denne gang i blått og ikke i grønt. Matti kjører på lånt sykkel(Bigmo), en sykkel som er vant til å ligge langt foran i feltet. Matti er i et med sykkelen og ligger foran Brumun godt plassert.
Igjen på torget står Juster og Bygutten helt alene, Juster stiller seg opp litt sent i felt nr. 2, men over Drammensbrua kjører Juster på litt, og vips er han rett bak masterbilen. Tempo i pulje 2 er noe annet enn i pulje 1. stor forskjell, opp Austadbakkene ligger Juster i grønt i tet, til stor glede for tilskuer Mr. Marathon. Alt ser med andre ord veldig bra ut.


Sten Finnmark holder trykket oppe og er med i tet gruppa, han ligger langt fremme hele veien, helt inn til mål. Redaksjonen er noe usikker på plassering, men vi har hørt rykte om topp 20-15!!!!! Matti har dagen, og sykkelen går fort i de tekniske partiene, men plutselig er det punktering. Raskt bytte av slange og full gass igjen, litt senere ny punktering. Men ingen slange... En medsykelist gir Matti slange og patron, tusen takk nr196 sier Matti i en kommentar. Nytt slangebytte og full gass igjen. etter en del kilometer ny punktering, da melder Matti seg inn i bryte IL. Juster kjører hardt i pulje 2, kjører fra resten av pulja og begynner å plukke løpere i pulje 1... Men hva ser Juster plutselig: Brumun står i grøfta og sier stygge ord og bytter slange... Dette må det trenes på
Noen kilometer senere tar Juster igjen Tumle, han sykler med kun en fot. Høyre pedal arm er røket. Faen tenker Juster dette er ikke Gardsgutta sin dag, nå har bakre girskifter til Juster sluttet og fungere, og noen kilometer senere slutter fremre girskifter å fungere. Etter et lite tryn i gjørma, takker Juster også for seg.
I pulje 3 derimot kjører Bygutten et jevnt tempo, han plukker ryttere på løpende bånn og motivasjonen stiger utover i løpet, når han tar igjen frustrerte og forbanna ryttere. Bygutten kommer i mål på en akseptabel tid....

Gardsgutta ser nå frem mot Birken, vi håper på tørt føre over fjellet i år. Vi ses på Lillehammer....

Ingen kommentarer: