mandag, august 31

Birken 2009 - alle kom til mål

Da var sommeren over, Birkebeinerritett stod for tur. Nok en gang var det på tide å komme seg oppover til Rena, for å være med på et Birkebeinerarrangement. Opp til galskapens tettsted, stedet Norges befolkning forbinder med stress og mas. Værmeldingen var absolutt ikke postiv, regn og regn var det meldt, med Drammensrittet friskt i minne, var Gardsgutta innstilt på at dette kom til å bli en hard utgave av Birkebeinerrittet.
Brumun startet i pulje 3 og var desidert sist ut av Rena sentrum da et kranglete kjede gjorde at han måtte stoppe etter kun et par hundre meter. Brumun ble derfor syklende alene oppover mot Skramstad.
I pulje 5 står Juster og Matti, Matti forøvrig på sykkelen til Bygutten. Starten går, Matti og Juster henger bra med i gruppen og kommer seg til mål uten de store problemer. Tidene blir akseptable, Juster og matti er brukbare fornøyd.
I pulje 9 står Staff, Birken er Staff sitt andre sykkel ritt. Dette skal gå greit, tenker Staff. Her er det bare å henge med fra starten. Staff henger bra med, men etter ca. 2timer begynner varsellampene å lyse, Staff går inn i rød sone, i bakkene fra Kvarstaddammen og opp mot Sjusjøen må Staff av sykkelen. Her snakker vi en skikkelig Brink. Men Staff greier å komme seg til mål og under den magiske 4 timers grensen med 30 sek. Redaksjonen tror Staff kommer knall hardt tilbake under www.eggekollenopp.no
I pulje 24 starter tumle, gammel motocross helt, er ikke redd for søle og møkk. Tumle kjører jevnt og trutt fra start og kommer i mål på en akseptabel tid.

I eliten klassen står Sten Finnmark på startstekken, Sten Finnmark finner seg en fin gruppe og kjører fort over fjellene. Dessverre så smeller Sten Finnmark i bakken på Sjusjøen, noe som forhindrer en topp tid. Noe forslått og forfjamset kommer Sten Finnmark til mål og en akseptabelk tid.

Redaksjonen må også gratulere deltakerne i Mr. Marathon turvognservice for god innsats. I tillegg vil vi gratulere de ansatte hos Bjørn Myhre med sterke tider.
og Sten Finnmark, men han passerte for fort for fotografen

Ingen kommentarer: