onsdag, november 14

Drømmer om ski og snø

Stinn brakke på Årkvisla i kveld. Gårdsgutta nesten fulltallig med Juster, Hulken, Finnmark, Rapid, Bygutten og Matti. Mafian også nesten fulltalig med Mr Castle, Mr Maraton osv. Hulken ikke helt i slag i kveld og fikk selskap med Finnmark og Juster i alle dragene. På siste draget derimot viste han at han fremdeles er å regne med og var førstemann opp til Landfall. Bak fulgte Finnmark og Juster. Med andre ord, gårdsgutta dominerer. Rapid er på vei ut av ammetåka og gjennomførte også en bra økt.

Bygutten, også kjent som Helmer, drømmer til daglig om langrenn og snø, slik vi ser han gjør på bildet. Det er det vel flere av oss som gjør, men det som derimot er oppsiktsvekkende er at Bygutten den siste tiden også drømmer om dette på natten og at drømmene er av en slik karakterer at det kunne vært interessant med en nærmere analyse av fagfolk. Og det er der den nå deprimerte prostatitt plagede psykologen Sprint kommer inn i bildet. Sprint, vi tenker på deg og håper du snart er tilbake. I mellomtiden, please, analyse this:


Bygutten står på start i Birken og har vært på fylla dagen før og tenker hvorfor i helvete var han det.


Bygutten går fortere enn alle andre, men setter seg plutselig ned og tar pause, stopper opp eller går feil.


Og så den meste interessante;


Bygutten cruiser rundt i kjæledyret sitt, en rød Golf GT, og stopper på rødt i et lyskryss. Foran han står en neger på rulleski. Han snur seg rundt og gir han et djevelsk blikk før han løfter begge armene og tar et skikkelig stavtak ned gjennom panseret på den nypolerte GTen.

-------

Torsdag er det mulig det blir styrketrening i kjellern til Hulken.

Ingen kommentarer: