tirsdag, august 28

Rulleskimafian, Birken og Lier-rundt

Gårdsgutta godt representert på trening med mafian mandag. Til orientering tror jeg vi kan si at treningen begynner 17:55. Disse gutta (flere med opptil flere klasseseire i Birken) kødder man ikke med. Skal du henge med denne økta bør du i det minste komme tidsnok (altså være klar fem på) og problemer med utstyret straffer seg hardt. Du bør heller ikke være spesiellt redd for å bli påkjørt. Mafian antar at alle biler stopper for dem. Når det er sagt, Sauebonden og Juster var som vanlig godt fremme. Juster leverte forøvrig sakene bra i Birken og syklet på snaue 3,5 t. Rapid henger veldig godt med. Siggen har igjen feilprioritert. Får vi etterhvert se S. Finnmark....? Matti er sjanseløs og gikk store deler av økta alene og sutra.
Man kan vel si det sånn at Matti er på nye bunner og trygt har kommet seg ned fra Glittertinn. Etter et begredelig Birkebeinerritt(to pungteringer, tre stopp og felgkjøring) og den påfølgende horrible mafia økta vurderer han nå en time hos Siggen for å komme seg opp igjen til årets viktigste ritt, Lier-rundt førstkommende lørdag.

Sykling i morra onsdag kl 18. Matti og Rapid stiller og kunne tenkt seg en gjennomkjøring i Lier-rundt løypa. Intervall i Tronstad-bakkene.....?

Ingen kommentarer: