fredag, august 31

Rapid har blitt pappa!


Onsdag klokka 18.10 ble lille "Crispi" født. Rapid prioriterte fødsel fremfor trening, noe som ikke er noen selvfølge i dagens toppidrett.
Vi i gårdsgutta støtter hans valg og gratulerer meg odelsgutten.

Vi andre : Sten Finnmark, Matti, Juster, Sprint og Sauebonden syklet fra Heggtoppen kl 18.10, med andre ord akkuratt når den nye gårdsgutten så dagens lys. Matti hadde tidligere på dagen prøvd og komme i kontakt med Rapid uten hell, så vi hadde en mistanke om hvor han befant seg.
Vi satte kursen mot Egge og videre mot Mehren til Sprint`s nyinnkøpte gods.Det ble en fatsøkning fra Linna og opp til gården, dette ble for mye for Sprint, han stivnet fullstendig og virker helt ute av form. Når Sprint omsider fikk igjen pusten, tok vi en grundig innspeksjon av hele gården. Her fikk vi svaret på hvorfor Spint er i elendig form om dagen. Mange og store oppussingsprosjekter og 2 polakker og passe på.

Videre gikk turen opp til Sråvle og forbi den gamle lysløypa til Vestre Lier. I denne gjenngrodde lysløya har mange av gårdsgutta mange gode minner.
Turen fortsatte innover i Finnemaka, her er Sprint og Sauebonden lommekjent og kunne med glede vise fram noen flotte stier og skogsbilveier.
I bakkene opp mot Garsjø rykket Matti til, vi andre i felte ble statister. Vi gleder oss til å følge med i helgens "Lierrundt". Matti er en stor utfordrer og vi har spesielt tro på fredagens Tempoetappe. Nå som lille Crispi har kommet til verden håper vi også Rapid stiller til start, Rapid og Matti er de to eneste som er kvalifisert til helgens ritt.

Sten Finnmark skal delta i en stor konkuranse i Hemsedal i helgen, Sten har hatt en stekt stigende form den siste tiden. På onsdagens trening pratet Sten konstant fra Start til mål, noe som vitner om at formen hans er i annmasj.
Juster virker også meget stek om dagen tiltross for en meget hard hverdag. ( han har trossalt begynt å jobbe 8 timer om dagen)

Det ble en kald avsluttning på turen nedover Eikseterbakkene. Nå bytter vi snart ut sykkelen med joggeskoa.
Vi ønsker Matti, Rapid og Sten Finnmark lykke til i helgen store konkuranser. Husk å blø for gårdsgutta.

Ingen kommentarer: