mandag, juni 2

Det tusser med folk rundt Tangenfallet!

 Flere profilerte Glitre ryttere har blitt observert i, og rett utenfor løypa den siste uka. Under påskudd av å "gå tur med hunden", "sykla feil på vei til Glitre" osv er det åpenbare målet å visualisere løypa ned til hver minste rot. Ikke så rart kanskje, det er lite røtter og stein der Glitre on-road ferdes til vanlig (kanskje litt gammelt veistøv og en og annen sprekk i asfalten!). Men hyggelig at vi kan være en inspirasjon til å forlate den trygge Kirkelina.

Blafre (bilde) leder soleklart på 13.35. Bror`hans ligger fortsatt på andre plass. Bak der truer flere sterke bønder med å klatre oppover lista. Bronen tok sogår turen fra Lillehammer og lot elevene på NTG drive egentrening i hele forrige uke for å få trent og kjørt igjennom løypa.

Vår mistanke, etter å ha observert uvanlig mange terrengsyklister på vei ned Skråvlekleiva, er at det er store mørketall hva angår tider på segmentet. Vi vet at XO Transport har vært der, Løpekongen fra Sørsdal og Fossen (som jo har vært i toppen tidligere år). Det er ventet massiv pågang med taktisk innsendte tider kl 23.50 den 23.6.

Og tilslutt; Mafian inviterer til rulleskitrening for de som liker slikt. Fra og med førstkommende onsdag kl 19 fra Liungbanen.

Ingen kommentarer: