lørdag, januar 12

Urutinert Brumun stilte seg i bakerste rekke på Tolvern


Flere år med fokus på familie, unger og kjerring har ført til at Brumun nærmest automatisk stiller seg bakerst i køen og venter til alle er forsynt.
Han gikk likevel inn til en solid 4 plass totalt, 2 plass i klassen. Brumun var eneste Gårdsgutt på start etter at Sprint satte ny personlig feberrekord tidligere inneværende uke. Etter en dårlig start jobba Brumun seg opp i feltet og tok etterhvert inn Sporstidioten Arnold. Sammen taua de ei lita gruppa på en fem-seks mann, før Arnold tok et magadrag og tok igjen tetgruppa. Brumun kom inn ca 30 sek etter førstemann. Må vi grave fram Hulken for å ta knekken på denne Arnold? Vel, Brumun er fortsatt treningstung og beskjeden; allerede i morra skal Mafiasjefen pågynne arbeidet med å gjøre Brumun til en egoistisk og nonchalant patriark som automatisk stiller seg selv i første rekke! Møt opp i Kanada kl 9 hvis du vil se hvordan.

(Bilde lånt av kona te`n Børre. Fra traseen i dag. Vi heier forøvrig på Børre i morra tidlig)
Tolvern results her!

Andre viktige resultater:Bronen jobber seg oppover på formbarometeret! (ref. Skeikamprennet)

Bronen gikk inn til en 4 plass i klassen og bekrefter fremgang. Kapasiteten er der og Bronen er vår sterke outsider seinere i vinter! Results her

Ingen kommentarer: