tirsdag, mai 31

Rambo vinner og setter ny verdensrekord!


(Rambo og Brumun i polkadottrøye)
Rambo knuser all motstand og setter det som er den nye verdensrekorden på sykkel med knastedekk fra Holmenvika til Røine. Rekorden ble sterke 16.33! En total fremgang på 1.32. Selv forklarer han den sterke fremgangen med høyt fokus på ensidig trening. Kun 4x4 og færrest mulige treningstimer har vært målet gjennom hele vinter- og vårsesongen. Vi kan formelig høre Jan Helgeruds applaus fra sidelinjen! Brumun, som i anledningen hadde kledd seg i øktspesifikk polkadottrøye, holdt dekket til Rambo opp til krysset som er ca halvveis. Derfra ble det en kamp mot melkesyra og tyngdekraften. Klokket likevel inn på 17.20. Sterk tid, men det er tydeligvis lenge til Birken, som er det eneste virkelig viktige i livet til den jevne Brumundøl.(Sliten Sprint, Bygutten klokker inn)
Lenger bak i feltet ble det utkjempet en langt jevnere og innbitt kamp mellom Sprint, Bygutten, Tumle og Ice. Sprint tok tidlig teten, men ble kjekt syklet forbi etter få minutter. Gruppa var "nervøs" opp til krysset hvor Sprint støtet inn i de første svingene. Sprint holdt forspranget opp til toppen og klokket inn til 18.26, pers med 1,15. Bygutten klarte aldri å tette luka og kom inn like bak, 18.32. Tumle, denne gangen på hybrid med knastedekk (OK da!) har tydeligvis spilt et spill for galleriet den siste tiden ("bare jobb, "ingen trening", "tung i kroppen") , vi mistenker massiv tjuvtrening! Har han montert seg velodrom i drivhuset? Perser med 1.44! tid: 18.36! Tumle blir med denne fremgangen vårens Rocky! Ice, som normalt har full kontroll på puls, åpningsfart og sluttspurt, hadde en noe uvanlig rittutvikling. Dabbet noe på slutten, men kom inn like bak Tumle på 18.40.
(Tumle vinglende mot slutten, innbitt Ice)

Vårutfordringa er nå offisielt avlsuttet og nye utfordringer står for tur. Det snakkes om Tempo med individuell start, terrengløype, osv. Vi takker og gratulerer alle modige deltagere for innsatsen!

Ingen kommentarer: