onsdag, juni 3

Hulken med klasseseier i OPP KantebakTEKST OG BILDE FRA KONDIS:
"218 Arne Sand løper for Gardsgutta.com mens 184 er Halvor Nilsen som løper for OSIDenne gang ble det seier til bønda over akademikerne med 1 sekund."
Hulken bestemte seg i går ettermiddagen for å ta seg en tur til Kantebak samme kveld for å løpe Kantebak Opp og selvfølgelig se hvordan andre motbakke arrangører gjennomfører sine løp.

Med kun et ensifret antall løpeturer i år, var prestasjonen meget akseptabel. Hulken løp inn til klasseseier, og avstanden frem til vinner av løpet var ikke avskrekkende stor. I kjent stil åpnet Hulken hardt og fikk det tøft underveis i løpet, men som Hulken sier "EN dag holder det helt inn.... SKal man vinne konkurranser så må man tørre å åpne som en vinner...."

Redaksjonen er glad for at Hulken er i gang med treningen og vi håper dette gir inspirasjon til resten av Gardsgutta. Spesielt gladelig å se gardsgutta.com på toppen av resultatlista igjen :-)

Det er forøvrig veødig viktig for organisasjonskomiteen i http://www.eggekollenopp.no/ å komme seg ut i verden å se hvordan motbakkeløp arrangeres rundt om i verden. Organisasjonskomiteen vil derfor delta på en rekke motbakkeløp rundt om i landet, i tillegg har organisasjonskomiteen planlagt tur til VM i motbakkeløp, som i år foregår i Frankrike, for å se på hva det innebærer å være VM arrangør....

Ingen kommentarer: