søndag, mars 22

Vi er bønda - vi er best

Først og fremst vil redaksjonen gratulere Sten Finnmark med klasseseier i klasse 50-55! Sten påpekte forsiktig at noe så ut til å være feilregistert, men damen i premieutdelingen sto på sitt og syntes tydeligvis at Sten så ut som en 50 åring med riktig og god bruk av antiwrinkle-hudkrem. Eller bør Sten tenke over sin egen livstil? Uansett holdt tiden til en god 6 plass på en dag uten den store spruten i beina.
(Hulken, Sten og Staff, våre beste menn + Raggen t.h. som er best når det gjelder)

Vi oppsummer gutta i kronologisk tidsrekkefølge:

Hulken 2.46.13 : Fomlet med skia i starten og sto langt baki rekkene når starten gikk. Litt ergerlig over å gå glipp av Worldlopptoget. Men Hulken var nok en gang råsterk i Birken og gikk inn til klasseseier og grusa flere av Worldloppgutta. Flaggskipet vårt skuffer ikke og krummer nakken før lamminga begynner (lamming=28.000 skritt om dagen og massiv langkjøring og nattevåk). Vi skulle gjerne hatt beste bonde i Birken, men Øyerbonden ble 1 minutt for sterk denne gangen.

Sten 2.53.21 : Sterk prestasjon, men manglet sprut i beina over fjellet. Men alikevel, langt foran nærmeste Sportsidiot. (Dog bak Klubberen Skrukki som gikk svært sterkt på 2.49).

Staff 2.58.41: Sesongen er vellykket, trenger vi å si noe mer? Nok en gang viser Staff at gammel storhet aldri blir helt borte. Vært usynlig hele sesongen, men kliner til når det gjelder som mest. Gikk store deler av løpet sammen med sterke Evjen, men dro i fra i stakinga mot slutten og tenkte hardt på Tronbergfjella.

Sprint 3.03.35: Sprint var svært molefonken i Håkonshall. Tunge bein i 52 km. Det ble ikke noe bedre av at han for første gang i historien ble slått og regelrett knust av fatcamperen Blafre som gikk sitt beste langrenn noensinne. Vi gratulerer med 2.54.23 og 6 plass i klassen. Demotivert må Sprint innse at det nærmest blir umulig å ta revansje på sykkel...sabotasje er eneste løsning i så fall. Hva skjer videre? barselpermisjon i aug-sept...

(Fra venstre :Sprint, Bigmo, Juster og Brumun)


(Bigmo 3.06.50: Fatcamper eller Gårdsgutt i dag? For ordens skyld regner vi ikke med Bigmo når de viktige snitttidene mellom Gårdsgutter, Klubbere og Sportsidioter skal regnes ut. Uansett gjorde Bigmo tidenes Birken. 35 plass i klassen og en sterk tid. Gikk store deler av løpet sammen med Sprint og fungerte som Sprints motivator i over de tyngste fjella. Et flott fyr i feil dress, men vi vet alle at Bigmo har en komplisert og splittet psyke.


Juster 3.11.18: Vår siste mann i 5 på topp snittid utregning. Tung kropp over fjellet. Juster fant aldri den gode flyten og den særegne seige takten som kjennetegner en Juster i form. Langt unna Hauern form. Det går rykter om at Juster har mye å tenke på om dagen, dessverre for Juster slo det desverre ut i en salig likeglad- og Zen-buddistisk hodning (treenigheten solen-snøen-nuet).


Brumum 3.19.35: Brumum ruslet over i god gammel rutine. En sesong preget av familieprioritering setter spor. Vi satser på at Brumun setter familie, hus og hjem i andre rekke i kommende sesong. Vi husker alle fjoråret hvor Brumun cruiset inn til 5 plass.


Gurken 3.24.30: Merket med god margin. Men hvor var Gurken? Ingen har sett han, gikk han med gårdsguttas lue? Var han fornøyd? Hva hadde han under skiene? var han like blid og fornøyd som alltid? Vi er uansett fornøyd med Gurken og hans fremgang fra i fjor.

(Fra venstre: Gurken, Matti, Bygutten og Tumle. Hvilken teknikk bedriver Bygutten, har han begynt banketten?)

Matti 03.27.58: Matti var fornøyd. Slo de han har knivet som verst med denne sesongen. redaksjonen legger alikevel merke til at formen var bedre i fjor og at L-93-SS var et lite lysår foran. Matti fremsto svært harmonisk og fornøyd med livet på bussen hjemover, også han har falt inn i en Zen-buddistisk harmoniholdning full av karma og alskens.

Bygutten 03.46.43: Bygutten skal visstnok ha tatt turen oppom tronbergfjella på vei hjem for å gi en offergave i form av en Aass pils. Takket være solid rulleskitrening tok han merket med relativt god margin. Svært bra, en av de største prestasjonene dette året. Hvor skal dette ende? Vi tror bygutten kommer til å forene det beste fra Slimnastics og real bondetrening og nå store høyder neste sesong.


Tumle 04.44.12: Debutanten, agurkbonden og cognacelskeren. Tumle ble observert mumlende om satsing på sykkel og rulleski, samt maksstyrketrening for økt O2 opptak! Fulgte Justers årlige smøretips om Start Wide og VR60, noe som alltid holder stikk.


Ellers må vi nevne Gårdsjentene. Ariet gikk på sterke 3.23.01 og tok 4 plass. Svært sterkt av jenta uten alt for mye grunnlagstrening! Arja Saijonmaa tok merke med god marging og viste seg som ei ordentlig gårdsjente da hun lett taklet diverse griseprat på bussen hjem på bussen hjem.(Ariet og Arja)


Nå venter vi på Drammenslosens utregning!

Ingen kommentarer: