lørdag, januar 19

B-laget igjen i ilden

Med mottoet "man kan ikke gå for mange renn" deltok B-laget, representert denne gangen med Bygutten og Matti, i Tolvern lørdag. Urutinerte som de er trodde de først at Tolvern gikk på Ringkollen, deretter at Damtjern lå opp mot Krokkleiva før de til slutt fant ut at Damtjern ligger til høyre oppi skauen i enden av Steinsfjorden. Denne gangen fikk vi altså dårlig tid, men til gjengjeld rakk vi starten.
Mye klabb og babb i starten. Matti fikk et medlem av København Skiklubb i sporet foran seg og ble liggende forholdsvis lenge over denne mannen i en stilling som, ja...ikke egner seg i det svært så hetrofile langrennsmiljøet.
Skiene fikk et lag med multigrade klister pakket med vr55. (uten Rode tilstede og med manglende kompetanse og vinglepetter tendenser, valgte vi samme smøring som Lumbago, aka Lompa - takker) Bygutten rakk å teste skiene med bare klister og fikk derfor ikke pakket det skikkelig inn. Matti mener han alt i alt hadde bra ski. Stort sett bra feste, iset og lugget i perioder, bra gli. Vi savner forøvrig Rode når vi er ute og går renn. I tillegg også et banner, som Sprint har nevnt. Men mest av alt savner vi selvsagt flere gardsgutter!
Bygutten sier selv at han ikke tok ut alt denne gangen og at han angrer på det. - Jeg gikk i et tempo som jeg kunne holdt mye lenger, sier han. I kampens hete på et stakeparti klarte Bygutten ikke bare å sette staven i skia, men også å sette fast staven i skia. Han klokket inn på 1:22, undrende over hvorfor vi gikk fortere i Vestmarkrunden.
Matti følte seg pigg og etter en litt nølende start fikk han etterhvert opp dampen. Matti ble etterhvert liggende alene, som vanlig, og kunne kjøre uforstyrret i utforkjøringene. Matti ga full gass. Det resulterte utrolig nok i TO fall! På bildet demonstrerer Matti hva som skjedde i det første fallet. Matti konkluderer med at dette skyldes at han rett og slett hadde for stor fart i enkelte partier og at det umulig kan skyldes dårlig skiferdigheter.
Matti klokket inn på 1:14 og er veldig fornøyd med det. Når jeg sammenligner tida mi med andre meriterte deltakere, som f.eks. mafians Old Newfarm og E7 (en annen E7), begge med hver sin klasse seier, må jeg si meg fornøyd med innsatsen, sier en Marcialonga klar Matti.
Bygutten og Matti avsluttet dagen med hver sin 190 cheese(bildet) fra sponsor(?) Zita matbar.

Resultater her http://www.nuil.no/?M=PV&documentid=106

Ingen kommentarer: