fredag, august 6

Rocky treninga har startet...Tirsdag klokka 19.00 oppmøte ved Zita, senere Torsdag klokka 19.00 på Eggevollen.

Tirsdag var hovedsponsoren selv var på plass og fikk en orientering om tilstanden til gutta. Ellers så gikk praten om siste nytt i Lier. Deretter gikk turen til Egge, baneveien til Sjåstad, opp forbi gården til gamle Hulken og deretter innover i Finnemarka.

Det er ca. 3 uker igjen til Birken og det er akkurat den tida man trenger for å lykkes med med et Rockytreningsregime, det kjøres derfor knall hardt i front og er vondt og hardt hele tida.

Sten Finnmark ligger i front, Juster og Tweten kommer heseblesende et lite stykke bak. Deretter kommer Rapid, Holmen, Ice og E73 like bak.

E73 fikk hammeren på vei opp til Gardsjø på slutten av treninga og tok sammen med Rapid korteste vei ned til bygda igjen. De resterende valgte å inspisere lysløypa mellom Martinsløkka og Eggevollen, her så selvfølgelig alt bra ut.

Torsdag følgte gutta opp med klare Rockytendenser på gjørmete stier opp mot Skimten. Vi kan melde om sjokkform på godt og vondt! Rapporter kommer senere.

(Veldig bra oppmøte på Mandagens rulleski økt. Gardsgutta sin utsendte orket ikke å løfte en finger etter økta, derfor ingen referat fra dette enda..)

Ingen kommentarer: