mandag, januar 7

OBIK - Kollen - Onsdag - 18.00

 For alle som liker å trene Rocky, det vi si beinhardt og med minst en dag påfølgende slimhoste, er OBIK karusellen midt i blinken. Flere av Gårdsgutta har normalt stilt til start på disse "uhøytidelige" kvelds rennene og dramatikken har ikke uteblitt. Fjorårets største drama var når Toyotaen til Brumum punkterte på vei hjem, men i tidligere år har dramatikken også utspilt seg i sporet. (jmf Koss-Matti duell). I tillegg til internt drama er dette også en gylden mulighet til å rope løype til en eller flere Sportsidioter, United Bakeries team 2 løpere, osv.
Koss gruser UB 2 løper! (og smiler)

I Fjor var løypene bedre enn noensinne tidligere, da karusellen ble flyttet fra Sørkedalen til skisportens vugge; Holmenkollen. Ikke et vondt ord om Sørkedalen, men de som ønsker å se OBIK karusellen tilbake i Sørkedalen bør vurdere et besøk hos nærmeste terapeut! Det ryktes at løypene i år går i 5 km sløyfer, istedet for fjorårets 3 km. I så fall enda et fremskritt. Grusen som prydet flere av utforbakkene i fjorårets første renn skal ikke være en del av årets premiere.

Foreløpig vet red. kun sikkert at Sprint og Bygutten stiller. Men vi regner også med at Matti, Ice, Mafiasjefen og kanskje til og med Brumun tar turen innover. Juster burde være selvskreven og Koss bor jo i løypa, men bommet med opplegget foran årets sesong (la ned voldsomme mengder med tung styrke tråkk med sykkelvogn i sommer, med har ikke trent siden!).

Comebackkid er fortsatt skadet og plages av betennelser, prolaps og det som verre er. Hulken skal ikke gå skirenn i år (godt at vi har Brumun!).

Ingen kommentarer: