søndag, juli 3

N3 - Rittet hvor menn blir kvinner!
(t.v. Bigmo med selvtillit i front, Sten kan skimtes i grønn/sort drakt i bakgrunnen, t.h. Comebackkid bak med solbriller! Bildene er lånt uten tillatelse fra N3, dere må gjerne saksøke oss, dog er det ikke mye å hente av midler i kassa! Dessuten har omtale på gardsgutta.com, positiv eller negativ, verdi på høyde med en Zetor fra 80`tallet!)

N3 rittet gikk av stabelen lørdag 1.juli (samme dag som Koss blir far til lille Kramer Lutnæs!) med 4 Gårdsgutter i startfeltet. Sprint har trent mot dette rittet i flere uker, men måtte kaste inn håndkle pga produksjon av en ny generasjon gårdsjenter. Tumle, Ice, Sten og Comebackkid stod topptrente, om ikke nybarberte, på startstreken. Fra målområdet melder Comebackkid at N3 er det beste rittet han har vært med på; topp arrangement, spektakulær løype, spenstige gårdsjenter fra Krødserad og Noresund, Spa og Øl i målområdet! Ting som gir mening i livet altså. Sten var mer avmålt til selve opplevelsen, men også han roser arrangementet. Neste år satser vi på en skikkelig GG tur til Norefjell. Med Hotell, Spa og svømmebasseng bør det være mulig å lokke med seg, etterhvert store, familier med kjerringer og kids.

Det ble jevnt mellom våre gutter; Comebackkid kom først inn til en sterk 21 plass totalt, 5 plass i klassen. Sten fulgte 2 minutter bak og kom inn på en 24 plass totalt. Tumle bekrefter sterk form og kom inn på 4.06 (på hybrid?) og Ice kom inn pp 4.28.

GG gratulerer N3 og krødserad CK med et flott arrangement!

Ingen kommentarer: