mandag, april 12

Gardsgutta preget N3

(Bilder og video kommer)

En fersk tv2 kommentator måtte ha hjelp av ekspertkommentator Fredrik Aukland for å oppklare hvem mannen i grønt helt foran var. Hulken var med fra start, men hadde møkkaski og slapp tidlig. Sten gikk jevnt og trutt og var vår første mann på toppen. Gutta blei 17 (Hulken) og 18 (Sten) i mål. Ellers kan vi nevne at Brumun blei nr 2 i klassen, Matti nr 4, Bygutten nr 10, Tumle nr 14 og Ice nr 13. Resultater her

Nok om det, resultatene er ikke det viktigste denne helga. Hvordan gikk det med N3 konseptet?

Sprint, Ariet og E72 som gikk som fortropp med drikke opp til Augenshaug kunne konstatere at de aldri hadde gått en hardere start noensinne. Når man står på startstreken og ser opp mot toppen er det helt normalt å plutselig innse hvor skvær unormal man er som velger å betale for noe slikt! Men det hele var spektakulert og svært publikumsvennlig. Artig med noe som er helt annerledes. Men; Gårdgutta er samstemte om at løypa burde vært kortere etter Høgevarde. Det er uansett starten som er spektakuler og annerledes, ingen vits i å smøre på med rundløyper og bakker rundt Tempelseter. Legg heller løypa ned til Djupesjøen og gå midtre løypa tilbake, der er det masse hytter, folk og god stemning.

Ellers var det svært bra premiering og en god avslappet stemning i målområdet. N3 er sånn sett skirenn+fest. Som seg hør og bør hadde vi festmiddag sammen med flere fra mafian som hadde tatt turen opp. Gøy med egen utforpris (den raskeste ned fra Høgevarde!), vi er imponert over Bjerris (som han kaller seg) som var 1 fattig sekund bak Tynell.

(Onsdag satser Tumle og Ice på sykkel fra Zita klokka 19.00 - Lierrundt. Så da er altså sykkeløkta sparket igang for i år)

Ingen kommentarer: