tirsdag, august 26

Tronbergfjella for de tøffe av de tøffe


Høsten er kommet, Gardsgutta og Mafian trekker mot Tronbergfjellet. Spesielt gledelig er det å se at Staff møter regelmessig på trening, virker som Staff mener alvor i år. Staff ligger godt plassert i tet. Tet gruppa domineres forøvrig av Hulken, de unge og lovende junior og senior løperne har enda ett godt stykke igjen før de puster Hulken helt i nakken.

Bygutten tar i likhet med Staff også veien til Lier på mandager, Bygutten viser fremgang og det går raskere og raskere for hver gang.

Men hva har skjedd med Rapid, trenes det brå sterk dagen lang slik at Tronbergfjella er overflødig.. Eller trenes det etter sengetid i Tronbergfjellet helt alene, eller er sofaen en alt for god venn... Svaret kommer nok til vinteren.

Matti er også sjelden å se i Tronbergfjella, derimot er Matti flere ganger observert luskende rundt på Drammen Sykehus i treningstøy, er det noe muffens her?? Benyttes treningsmetoder som er mest kjent i treningsmiljøet rundt sykkelsporten...

Kun et par dager igjen til Birken, en rekke Gardsgutter og Mafiabosser på start. Redaksjonen tror rekkefølgen blir som følger:
Sten ca. 3.02
Brumun 3.07
Juster 3.12
Matti 3.16
Sprint 3.26

Ingen kommentarer: