lørdag, januar 26

Spenningen stiger i Italia!


Våre gutter i Val di Fiemme rapporterer om strålende solskinn og supert føre. Nattens minusgrader peker mot samme føre som i fjor. Gutta hamstrer billig Rodesmøring og lader opp med Italiensk vinkultur. Bygutten og Matti tilbrakte fredagen på Lavazze (bildet), et platå ovenfor Val di Fiemme med skispor fra en annen verden. Juster er observert i Cavalese, men holder foreløpig lav profil. Som vanlig savner gutta Rode på en slik dag, de vingeler mellom blåklister, grunnvoks eller simpeltent kun voks!

Spenningen er stor foran morgendagen. Hvor står våre gutter?

- Juster imponerte med god fart på rulleskiene i høst og blir med sin erfaring vårt sterkeste kort. Hvor høyt kan han nå? Blant de 200 beste er innen rekkevidde.

- Matti ble i fjorårets Marcialonga nr 969. Også han overbeviste i sin første sesong på rulleski. Nå skal (ikke utallige, men en del) timer i Tronbergfjella få ben å gå på.

-Bygutten er Gårdsguttas outsider. Han har ikke sverget til tradisjonell rulleskitrening, men heller satset på jogging og tøff slimnastics. Hvordan dette vil slå ut er Bygutten like spent på som redaksjonen.

Gardsgutta.com følger utviklingen i Italia og kommer tilbake med resultater plutselig.

Ingen kommentarer: