mandag, januar 26

Bygutten bekrefter fremgang i Marcialonga - perset med 220 plasser og 35 minutter

Bygutten bekreftet søndag at rulleski i "fjella" med gårdsgutta og skigang på Årkvisla med mafian på høsten betyr dramatiske fremskritt i skisporet. For tredje året på rad besøkte han Val Di Fiemme i slutten av januar. Årets renn går nok sportslig sett inn i historien som det beste rennet for Bygutten. Ikke nok med at han var bedre trent enn noengang, men forholdene var også helt fantastiske og på nivå med Birken08. - Heldigvis lot jeg klistret ligge, mye takket være Mafians bestemann Evjen. - Jeg snakket med sjefen hans Mafiabossen (bildet) og fikk han til å fortelle hva Evjen skulle smøre med. Mafiabossen stilte i likhet med Drammenslosen også opp som servicemann underveis for Bygutten. - Det gjorde godt med litt klistervoks og colablanding før den siste bakken, sier en fornøyd, men ikke tilfreds Bygutt som klokket inn på 4 timer og 9 minutter til en respektabel 722. plass. Gårdsgutta gratulerer.
Juster, alias Mafiabossen, kom i mål 10 minutter før Bygutten. Det har ikke lykkes red. å få noen kommentar fra Juster som nå skal stå noen dager på nedoverski og miste mer form slik han gjorde i fjor.

Gårdsgutta gratulerer seg selv med dårlig oppmøte og Sportsidiotene med bra innsats.

Denne onsdagen er det ikke Obik, men søndag er det Vestergyllen.

torsdag, januar 22

Tøff OBIK - Hva skjer i Italia?

Sten og Sprint overbeviste ikke i gårdsdagens OBIK. Det er noe uvisshet rundt Stens resultater da en annen fyr har gått med hans brikke. Sten uttalte ved målgang at han kunne gitt en finger for et par klisterski med cera. Han prioriterte heldigvis kroppen før utsyret og valgte tørrsnøskiene. Sprint fikk en lett kollaps denne gangen også, men konsekvensene ble større da det var sugeføre og fire runder. Nå er det solide langturer som må til igjen.

Vi har to gutter i Italia, Bygutten og Juster. Vi venter spent på tilbakemeldinger.

mandag, januar 19

Oksen Giant skuffer ikke alikevel!


Hulken ble i høst satt ut av dårlige nyheter om fruktbarheten til sin nyinnkjøpte okse (Giant). Giant var stuten som skulle sikre ny sykkel og tid til trening for Hulken ut i det nye året, men som isteden ble biff og osso-buco før nyttår. Nå viser det seg imidlertid at Giant venter avkom! Ny sykkel (både racer og MTB) er sikret, men stakkars Giant får ikke oppleve dette. Hulken ble med et kvitt feberplager og annet rask som har tynget han den siste måneden og ser ikke bort i fra oppmøte på onsdagens fellestrening kl 18.00 på Eggevollen (husk hodelykt, da det er havna som gjelder). Ellers er det også OBIK på onsdag som ihvertfall Sten og Sprint deltar på (ring for samkjøring). Fra helga kan vi rapportere om null deltagere i Tolvern.




fredag, januar 16

Tolvern - gutta glider skiene


I morgen er det Tolvern som gjelder. Stiller det Gårdsgutter? Sprint skal forberede dåp for lille Spurt, Hulken virker umotivert, Rapid har murt seg inne i sitt nye drivhus, Koss liker best å heie, Matti sliter med en lei øyebetennelse, Rode mangler grunnlag... Vi satser på at noen andre tar ansvar. Gurken er form, Tumle på gang, Sten er sterk, Brumun trenger konkuransetrening, Siggen er i form, Staff? Bygutten? Rømme? Juster? Og hva med Mafian?
Hvis det er konkuransenerver som er i veien er det i Tolvern egen "grill- og trimklasse"




onsdag, januar 14

OBIK første renn - Sten overbeviser


Randokongen Sten tok klasseseier og ble nest best av alle, kun 1 surt sekund bak Ole Jacob Næss. Sprint ble nr 5 i klassen og 11 totalt etter en kollaps på siste runden. Etter oppløftende resultater i helgen ble Sprint regelrett knust av Sportsidioten Katta og slått med hele 43 sekunder av Sten, mangler det fundamental O2 eller er det lørdagens julebord som fortsatt sitter i? Sten malte jevnt og trakk opp den gamle skihelten og knivskarpe konkurenten fra Hønefoss til en andreplass i klassen. Flotte spor og kaos (343 deltagere), en helt vanlig OBIK kveld i Sørkedalen.

Men hvor er gutta? 2 mann er rett og slett svakt. Koss kom riktiknok, men stilte i bluejeans og allværsjakke!

søndag, januar 11

Bønda knuser Sportsidiotene (med unntak av Fredag)


Jaja, årets første turrenn er gått av stabelen og gårdsgutta viser at de mener alvor. Sportsidiot hangaround Fredag vant 38 sekunder foran Sten. Sprint viser at hans varsku etter Birken i fjor står ved lag og kom i mål 29 sek bak Sten og et halvt minutt foran Katta. Katta klagde på dårlig glid, men hva mener han da med forrige innlegg? DU MÅ GLIDE SKIENE KATTA!!! I sum knuste bønda idiotene. Matti lurer forøvrig på hvor det blir av SS L-93 Løftebrød? Brumun gikk i mål ca et minutt foran neste Sportsidiot SlickRick. Staff er tung i kroppen og mangler mengde. Vi gleder oss over Tumles deby! Litt å gå på men på rett vei! Ellers må vi nevne FatCamps innstats (lillebror Bigmo) som gikk sterkt.

onsdag, januar 7

Åtte gårdsgutter starter i Vestmarksrunden!



Sørkedalsrennet var planlagt, men etter å ha sette dette starter vi på Vestmarksrunden isteden. Etterpå blir det Julebord hos Matti.

Påmelding skjer her
"Vestmarkrunden 2009 arrangeres lørdag 10. januar. Første start kl. 10.00. Alle løpere starter i løpet av 20 min. Løpet går i klassisk stil. Start og mål er lagt til Skoglund som ligger ved E-16 mellom Skui og Sollihøgda. Beregn 25 min. fra Skui skole til du er på start. Løpet arrangeres på skogsbilveier og traktorveier. Fra start går løypa oppover skogsbilveien i ca. 2 km før den svinger av til høyre og går over myrene til Mikkelsbånn. Her den svinger ned til venstre mot Svartvann. I krysset nedenfor Svartvann svinger løypa til høyre, opp bakkene og til høyre mot Grønland hvor den snur og følger veien tilbake og videre ned til Ståvivollen hvor den igjen snur og går tilbake til krysset nedenfor Svartvann. Her svinger den igjen til høyre, går over Urselva og svinger til høyre ned til Risfjellet hvor den snur og følger skogsbilveien ned til mål. Løypelengde ca. 18 km. Rennkontor, garderober og kafeteria er på Skui skole. Alle må hente startnummer på Skui skole. Startkontingent kr. 200,-. Betales ved avhenting av startnummer"